Eindelijk een huisje!!
Blijf op de hoogte en volg Laura
10 Januari 2007 | Nederland, Tilburg
Maandag 5 februari vertrek ik om 10.00 richting Spanje, Girona-> Loret.. De eerste week kan ik Spanje even verkennen omdat ik te laat aankom voor mijn spaanscursus.. Dus vakantie Wiehiee:)
Volgende week hopelijk meer goed nieuws over mijn stageplek..
11 Januari 2007 - 14:52
Kim:
Ben ik even blij dat ik ook ga en ook in dat paleisje mag gaan wonen :) -
11 Januari 2007 - 15:17
Ellen:
Leuk idee zo'n site! -
11 Januari 2007 - 15:27
Nicole:
Hey Meis!Leuk deze site, kunnen we je 'avontuur' in Barca beetje volgen!!
Xssie -
11 Januari 2007 - 15:43
Angelo:
Ej weiffie kei leuk voor je dat je een maandje of 6 in het warme Spanje mag verkassen.I envy you :P maar wel jammer dat je dan zolang weg bent maar goed een half jaar vliegt om nu maar hopen dat je het er niet zo leuk vind dat je daar wilt blijven :P maar goed
I wish you all the best on this journey
Angelo -
Warda:
Cool succes in Barcelona !!! -
22 Januari 2007 - 10:52
Suus:
Yeah, eindelijk je site ontdekt ;) Alleen de foto's van je villa kan ik niet vinden... die zie ik vast nog wel!
Nu over 2 weken zit je in het vliegtuig. Gaat echt heel erg snel allemaal. Maar voordat je gaat komen er nog een paar errug gezellige dagen.
En ik ga uiteraard, als je daar zit, je verhalen volgen!!
xx -
08 Januari 2009 - 21:33
Freek:
Hey, je kent me niet , maar dat maakt ff niet uit:P. Ik ben van plan dezelfde villa Juan te huren voor een examenreis. Kun je mij vertellen of de villa ver van het centrum van lloret ligt?
groeten, Freek Freekborgesius@gmail.com